Vi gjorde inget särskilt i helgen. Eller vänta nu…

…det gjorde vi kanske ändå.
På lördagen åkte vi med Maja och Lisa till Mariebergsskogen och tog årets första tågtur. Tjejerna var mycket taggade. Bebisen kanske inte så mycket. Men hon somnade inte i alla fall.

20130617-123536.jpg

20130617-123546.jpg

Viola fick testa på att sitta i vagnen. Något som föll henne i smaken – hon såg ju massa saker istället för bara himmel – men det var lite ostadigt.

20130617-123705.jpg

Igår kom vi igång sent men men. Vad gör de om hundra år. Inte ett skit faktiskt. Men Stefan och Melina åkte och köpte det efterlängtade prinsessahuset (som hon kallar det) som hon har jobbat sig till genom att sluta med blöjor helt! Tre veckor är det nu och jag tror inte att det kommer att bli några fler alls. Det är knappt jag minns hur det var. Men i mitten av mars tog hon på sig trosor för första gången och tre månader senare är hon torr! Det är ganska coolt faktiskt!

Jag vet att bloggen är lite långsam just nu. Det har flera anledningar. Dels vägrar Viola att skärpa sig hur mycket vi än förhandlar. Hon somnar fortfarande mellan tolv och ett och sista veckan har det blivit ännu senare ett par gånger. Så jag är ganska sliten, rent fysiskt.
Den andra anledningen är att jag skriver musik. Gospel för att vara exakt. En vän kallade det för ”kreativt flöde” vilket beskriver det perfekt! Det kommer nya melodier när jag minst anar det. I lördags skrev jag en disco-gospel till exempel. Jag skriver ner lite text och går och nynnar och grejar som vanligt och plötsligt sätter sig en melodi. Sen kommer inte resten så snabbt förstås. Det tar olika lång tid innan de är klara. Men det är så häftigt! Det är som om min hjärna har knäckt nån kod som gör att detta går så lätt helt plötsligt. Och det är ju så kul! Sen får vi se om andra tycker att de är roliga att sjunga. Sånt vet man ju aldrig. Men det ska bli kul att se vad det blir av detta.

Nu ska jag gå och se om katterna lyckades fånga flygfät som precis flög in…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s