Så har allt återgått till normalläge

20120930-084328.jpg

20120930-084338.jpg

20120930-084346.jpg

Så igår kom hon äntligen hem! Vilken lättnad! Som om vardagen startade om på ett mer vant sätt. Det är lätt att falla tillbaka i föräldramönstren. Dessutom kändes det som om hon hade växt, och artikulerade bättre. En vecka är inte så lång tid men jag blev liksom ändå förvånad över att vår tjej är så fin och smart!
Men hon var lite trött. Hon somnade strax efter åtta och hostade en del så vi får se om hon blir sämre. Men det lät som rethosta och sån kan ju komma och gå.
Det är svårare att förklara att hennes bästa kompis på gården flyttade under veckan och inte kommer tillbaka. Hon kommer att bli otroligt saknad! Jag hoppas att vi kan åka och hälsa på en sväng sen när de kommit i ordning så tjejerna får ses nån gång till i alla fall.
Det blir dagis imorgon och det ser Melina fram emot. Hon ville åka dit igår men det var ju lite tomt. Hon lär nog ha lika roligt där. Men tänk så fantastiskt att kunna åka till mormor och morfar på ”semester” och se andra miljöer och leka med andra barn! Hon är ruskigt lyckligt lottad! Jag också…

Annonser

2 thoughts on “Så har allt återgått till normalläge

  1. Jag började nästan gråta när jag läste ditt inlägg! Alice pratar om Melina dagligen och hon förstår inte att vi inte ska tillbaka till Nolgård eftersom vi nu bor i Grums en vecka i väntan på köket. Alice håller på att måla ett flyttkort till Melina och ni måste dfinitivt komma och hälsa på oss i nya huset när vi kommit i ordning. Jag har även lovat Alicee att vi ska åka till Nolgård någon helg så hon får inviga den nya gungställningen. Vi saknar er redan..

    kram Veronica

    • Ja, det klart vi kommer och hälsar på!
      Melina lyssnade ute förut, det var barn som lekte, men ingen Alice konstaterade hon smärtsamt. Hoppas det löser sig med huset snart så ni får bo på samma ställe. Måste vara frustrerande samtidigt som det är spännande… Lycka till! Vi tänker på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s