Blött barnkalas blev busbra

I lagom varmt och mulet väder hade vi världens kalas igår! Det var verkligen perfekt. Varmt så man inte frös men Melina slapp sitta och fika i solen. Skönt!

Melina öppnade paket och sen åt de inte direkt korv och bröd (kom ihåg till en annan gång) eftersom ingen vad ”hungrig”. De var bara leksugna. När de vuxna som behövde ätit korven klart tog vi fram vattenballongerna. De gjorde succé! De hade så himla kul! Och allihop var med och kastade. Även om en tjej blev lite ledsen när alla barn sprutade vatten på hennes pappa… Jag tog ett paraply och ställde upp som måltavla och lyckades hålla mig ganska torr. Vi testade Melinas såpbubbelmaskin också. Den var perfekt som aktivitet efter att de hade sprungit av sig.

Vi avslutade dagen med en glass med godis på. Melinas egen beställning. Och det var faktiskt kul! Att få ta godis själv liksom. Det gick hem det. Och sen fick de ju ta sig så mycket de själva ville ha och orkade. Inte en hel påse de tar med hem.

Melina vad nöjd med dagen. Men jag var ack så trött. Mest i kroppen. Det är tungt att gå så mycket på två dagar. Det blir liksom så konstigt när man går korta sträckor fram och tillbaka och att böja sig ner 10 000 000 gånger. Puh! Idag ska jag inte göra många knop. För imorgon blir det bröllopsfotografering! Kuuul!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s