Nya vänner i Vingåker

Så i fredags gav vi oss iväg på en äventyrlig resa till Vingåker. Vi skulle träffa kära vänner för första gången sedan de hämtat sina söner i Sydafrika. Vi pratade mycket med Melina i innan så hon visste vad de hette och så. Resan dit gick bra trots ett tåg byte i Hallsberg. Vi hade ju presenter med oss så det var ganska tungt… Men vi lärde oss att en timme tåg lätt fördrivs med en och en halv ask zoo-apor. Mycket mer behövs inte…

20120219-231447.jpg

Det var så roligt att äntligen få träffa Johannes (till vänster) och Titus (till höger)! Melina blev ganska rädd för hunden till en början men hon sturskade till sig ganska snabbt. Efter några timmar lekte de som de aldrig hade gjort annat.

 

Det är verkligen två helhärliga killar de fått ta hand om. Det bor en så mysig familj i det där huset. Det känns verkligen som rätt barn med rätt föräldrar. Som om det var meningen från början.

De badade, dansade, lagade mat, busade, sprang och skrattade. I kyrkan var det särskilt kul att springa eftersom det var stora öppna ytor där. Men i kyrkbänken satt de som ljus. Melodifestivalen var däremot inte så intressant. Förklarligt nog…

20120219-233600.jpg

När vi skulle hem var Cecilia snäll och sjussade oss till Katrineholm så vi slapp ett byte på hemvägen. Tack!
Det var lite sorgligt att lämna dem måste jag säga. Det dröjer ju tills vi ser dem igen. Fast det får inte dröja för länge bestämde vi. Tills vi ses får vi väl titta på de 1000 korten (ja, du läste rätt) jag tog. Det var min huvuduppgift under helgen. Vårt mål var porträtt och familjefoton och det tror jag vi lyckades med. Jag ska blogga lite bilder så småningom. Men bäst var ändå att se dem live, både barn och nyblivna föräldrar. Kärlek på hög nivå – det är vad det är!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s