Fem fina år som förlovade

Ja, det är vad vi har firat lite idag. På ett mycket speciellt sätt. Genom att vara barnlediga. Hemma. Melina är hos mormor och morfar i Mellerud alldeles själv. Vad jag har hört på telefonen så struntar hon fullständigt i att mamma och pappa inte är där. Och jag fick sova åtta timmar i sträck inatt. Åtta timmar!!! Det du! Det har inte hänt sen innan Melina föddes.

Men vi har haft en mysig dag. Vi har ordnat det sista efter begravningen, städat undan, tagit en tur på stan och avslutat dagen med en thriller och god mat. Det var vi värda. Lite picknick-fika hann vi med på kvällskvisten också.

Det är skönt att ha varandra när sådana här händelser sker. Det har varit tunga dagar men begravningen igår kändes ändå jättebra. Fin, ljus och kärleksfull. Precis som vi ville ha det. Det kunde inte blivit bättre…

Nu hoppas vi på att resten av det här året får vara mer positivt. Vem vet vilka hemligheter månaderna innehåller. Det blir ett mysigt äventyr – som vi får göra tillsammans Stefan! Älskar dig!

Annonser

One thought on “Fem fina år som förlovade

  1. Grattis till ert jubileum! Låter som ni hade en underbar dag. Och tänk att få sova så länge 🙂
    Kram från både mig och Izabella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s