I soliga Hagfors

Jag och Melina tog en tripp till Hagfors i tisdags. Det gick faktiskt riktigt bra att köra. Men mest nervös var jag för hunden. Inte för att han är ondsint – tvärt om – goare hund får man leta efter! Men sist vi var hos Suzanne var hon jätterädd för hunden. Men det hade tydligen sommaren botat. Hon var som en solstråle och pratade länge och väl om hur fin den där hunden var. Han fick klappar och ett flertal kramar och jag satt bara och gapade. Undrar vart den där hundskräcken tog vägen? Någonstans på vägen blev den botad i alla fall. Hon har nog träffat snälla hundar i sommar helt enkelt.

Izabella var så söt och vild. Hon röjer järnet i snurrleksaken som hon lånade av oss. Melina och hon är ju för små för att leka riktigt än men de gjorde ändå försök till kommunikation. Izabella fick faktiskt en puss av Melina. Det är första gången hon har pussat ett annat barn. Hoppas inte Izabella tog illa upp…

Ja, det var en mycket solig, vacker och trevlig dag. Vi fick 20 minuters andrum när båda barnen sov. Då kollapsade vi i soffan och samtyckte till hur skönt det är med paus. Hoppas vi ses snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s