Mammaminne: Söndagmorgon

Idag vaknade du åtta. Lagom. Helt okej. En del kanske skulle tycka det var tidigt en söndagmorgon men jag måste nog säga att mornarna är mina favoriter. Då är du hungrig, så mycket vet jag. Och på bra humör. Vi sätter på radion medan du äter ett rån så att du inte förgår av hunger. Du säger till då. Med bestämdhet.

Efter frukost rotade vi runt lite. Läste en bok, plockade bort saker, tittade lite på barnprogram. Jag la mig i soffan för att vila ögonen en stund. De sved så där obehagligt. Du ville självklart sitta hos mig. Så låg vi i soffan och kikade på Barnkanalen. I alla fall tio minuter låg du kvar där. Tullade på mitt finger. Jag försökte ordna ditt hår. Det gick inte. Sen ville du självklart sitta själv. Men du satt kvar i soffan ett tag faktiskt. Det var mys på hög nivå! Det är tur att barnkanalen faktiskt sänder sånt som vuxna kan titta på också…

Du försökte krama katterna idag. De blev alldeles överraskade och perplexa! Vad sjutton gör hon??? Men du slog inte eller drog i pälsen. Lade bara armarna om dem och höll en stund. Du är så snäll och ömsint.

Sov gott min älskade tjej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s