Förberedelser – check!

Japp, nu är det färdigt. Nu kan det bli midsommar. Melina, pappa och farmor kom tillbaka med två par finfina skor och kjol och kofta. Så nu är hon fullt utrustad för sommarens äventyr. Det enda vi skulle kunna behöva är ett par regnbyxor.

Imorgon blir det nog att vi åker till Borgvik. Det är midsommarfirande där – ett väldigt populärt sådant. Så vi åker nog dit och äter lunch med Stefans systers familj. MYS!

Idag har jag satt på 50 mm-objektivet på kameran för att träna på att ta bilder med det. De blir lite häftigare liksom men det kräver lite mer tanke bakom bilden. Får se om du kan lista ut vad jag gjort idag.

Katten Douglas fick spatt idag och spydde som en gris. Till slut var det inget kvar i magen men han fortsatte ändå. Han fick lite grädde som jag tror lugnade ner det hela. Jag undrar vad i hela friden han hade fått i sig… Men det var lite typiskt nu när jag äntligen hade en eftermiddag för mig själv… Då fick jag torka kattspyor. Bör jag vara tacksam för att det är omväxling från barnspyorna jag vanligtvis torkar? NEJ! Det tänker jag inte vara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s