Snart är det över

På söndag. Då har vi gått två hela veckor över tiden. Då kommer de att sätta igång förlossningen. HURRA!

Jag trodde inte att jag skulle kunna vara så glad över något… Men denna ständiga foglossning tär verkligen på psyket. Och svullnaden. Och ovissheten om pyret därinne verkligen mår bra och så. Det ska bli spännande att se hur stort det har hunnit bli. Om det vägde ca 4 kilo för en månad sedan så… Sparkar gör det i alla håll och kanter så jag har ingen aning om hur ungen ligger heller. När jag var hos barnmorskan i tisdags hade jag lite högt blodtryck och lite äggvita. Det har inte varit så förut. Så jag ska dit igen imorgon. Jag har ingen aning om när sånt blir akut. Hoppas det håller sig inom rimliga gränser.

Det var verkligt jobbigt i helgen. Då ville jag verkligen bara att det skulle sätta igång. Nu känns det ändå som vi ser ett slut på det. Jag har ruvat väl länge nu. Jag vill ha min kropp för mig själv nu ett tag. 🙂 Så förhoppningsvis är vi föräldrar om några dagar bara. Läskigt. Det är tur att ungen är lika ovan på att vara människa som vi är på att vara föräldrar. Det känns lite betryggande. Vi ska nog hitta vår egen metod att komma överens och ta hand om varandra.

Mina goa päron var här igår och hjälpte oss klippa gräset. Annars hade vi snart haft en djungel här utanför. Mina händer domnar och då tror jag inte att vibrationer är så bra… Deras semester är snart slut. Inte hade vi kunnat tro att detta lilla pyre skulle dröja så vansinnigt länge. Ja ja. Det är så det är.

Nu ska vi åka och handla lite på Willys. Torrvaror som är bra att ha hemma. Och så hade de extrapris på toapapper! Passa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s